Main Menu
Home
Wie?
Reisverslagen
Foto's
Gastenboek
Home arrow Reisverslagen

Reisverslagen
13-08-2008: elfde dag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
woensdag 13 augustus 2008
Hallo Iedereen, ik zit nu op het vliegveld, en we moeten nog een uur wachten voor we in het vliegtuig kunnen. Na een uitgebreide fouillering zelfs de schoenen moesten uit, na 11 dagen weet je wel hoe het er dan ruikt. Ik moest natuurlijk weer mee in een apart hokje, want ze geloven niet dat ik een kunstheup heb. Vanmorgen eerst nog een stadstochtje door Philadelphia gedaan met een ouderwetse bus, deze stad vonden wij als stad wel een van de mooiste, mooie wijken netjes opgeknapt, bloemen en bomen overal, terwijl dit toch de tweede grootste stad is van de oostkust. Om 12 uur nog een hamburger, en toen langzaam naar the airport gereden was niet zo ver vandaag 120 km. Was weer heet 31 graden, en we hebben in deze 11 dagen geen enkele keer een jas of trui nodig gehad, ook 's-avonds niet. dus al met al een geweldige trip. Alhoewel we op Stephanie na genoeg steden gezien hebben voorlopig. De koffers waren trouwens ook 20 kg te zwaar, dus ik moest eert $ 100  bijbetalen, maar toen ik 2 keer vloekte, en vertelde dat ik nog een koffer bij ging kopen, mocht het ineens wel zonder geld bij te betalen. Iedereen die gereageerd heeft in het gastenboek bedankt, is altijd leuk om dit te lezen. Tot morgen de Pollekes

Active Image

Speciaal voor mijn zwager, ik heb ook aan de bigmac gezeten.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst geupdate op ( donderdag 14 augustus 2008 )
 
12-08-2008: tiende dag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
dinsdag 12 augustus 2008

Vandaag de laatste volle dag in de states, zijn om 10 uur uit Washington vertrokken naar Philadelphia, na een paar stops onderweg om wat te eten, en te drinken want het is weer 30 graden waren we om 1.45 uur bij ons hotel. Na de kamers te hebben bekeken, direct de stad in. The liberty bell bekeken, en independence hall van de buitenkant gezien te hebben, nog maar wat winkelen. Om 16.30 een terrasje gepakt, en om 17.45 weer terug in het hotel

 
11-08-2008: negende dag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag 11 augustus 2008

Om 9 uur het hotel uit de straat op, bij een Starbucks ontbeten, zoals de rest van de Amerikanen. Daarna 1 uur gewacht op onze bus bij een temperatuur van 30 graden. Eindelijk om 11 uur op de bus dor Goerge Town, en langs alle monumenten, naar Arlington de begraafplaats waar JFK begraven ligt. + nog 350.000  soldaten. Enorm indrukwekkend, en er worden er nog iedere dag 25-30 begraven. Dus ook vandaag zagen we een aantal begravenis stoets voor bij komen. Om 1.30 uur de bus weer genomen naar het centrum, naar de Mall gelopen, we dachten een winkelcentrum, maar dit is het enorme grasveld vanaf het memorial tot aan het Capitol. Hier liggen ook de musea aan, en hebben het Airspace museum bezocht waar alles van vliegtuigen en maanlandingen te zien is. Met het vrouwtje gaat het steeds slechter, dus een taxi terug naar het Hotel.  We hoeven dit jaar trouwens geen stad meer te zien.

 
10-08-2008: achtste dag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag 11 augustus 2008

10.00 uur vertrokken naar Washington dc onderweg nog een keer gestopt in een Amis village. De scenic route gereden, en om 13.30 in Washington dc, wat gegeten, en te voet naar het witte huis gelopen stelt niet veel voor als we Mattenburgh opknappen, en we zetten er 1000 man politie en beveiliging om heen is het precies het zelfde. Aangezien het vrouwtje last kreeg van haar benen, hebben we de bus verder genomen voor een rondrit, deze was afgelopen om 18.00 uur konden niet meer overstappen, eerst te voet en toen van armoe maar een taxi genomen naar het hotel, daar mijn vrouwtje niet ver meer kon, en zelfs Steph begon te mekkeren dat ze niet meer kon lopen.

 
09-08-2008: zevende dag PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag 11 augustus 2008

Vroeg op en om 7.00 vertrek uit Toronto naar Lancaster een lange rit van 700 km, we weten niet of we het gas nog hadden uitgedraaid, maar blijkbaar niet want we hoorden later van de gas explosie in Toronto.  Aankomst om 17.00 uur daarna nog snel naar een Amish markt gereden. Robert was er niet blij mee, en vond ze zwaar gestoord om zo zonder computers, electriciteit en alle andere moderne dingen van deze tijd te leven. 19.00 terug in hotel, en hier gegeten Best western eden resort, daarna wat drinken in de bar, maar Steph mocht er niet in was geen 21, dus boos naar bed stomme Amerikanen. Daarna kreeg ik nog problemen toen we goud wonnen met zwemmen op de olypische spelen, en ik begon te juichen voor de Nederlanders, Amerikanen zien daar de humor niet van in, zeker niet als ze tweede worden.

Laatst geupdate op ( maandag 11 augustus 2008 )
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 9 van 12
Designed by Pixelthemes.com